Zostante v teple, buďte ekologickí.

EKOLOGICKÝ SYSTÉM VYKUROVANIA SAMSUNG

 

Prečo si vybrať systém ekologického vykurovania Samsung EHS?

Samsung EHS je prvotriedny ekologický systém vykurovania a chladenia. Systém EHS využíva obnoviteľnú energiu pre podlahové vykurovanie a ohrev vody a zároveň sa stará o vnútornú klimatizáciu - vykurovanie či chladenie. Systém Samsung EHS teraz môžte využívať po celý rok a zároveň celkovo ušetriť na účtoch za energiu.
 
  • vytvára domáce pohodlie a rýchlo dosahuje stabilnú teplotu,
  • je možné ho využiť aj k ochladzovaniu v lete a k vykurovaniu v zime,
  • vytvára domácu pohodu pomocou úsporného a účinného systému, ktorý využíva energiu vonkajšieho vzduchu k ohrevu radiátorov, podlahovému vykurovaniu a ohrevu pitnej vody.
 
Systém EHS je vybavený inovatívnou technológiou TMD, vďaka ktorej je vykurovanie vzduchom a vodou možné v rámci jediného systémuInštaláciou ekologického systému vykurovania Samsung ušetríte miesto, enegiu a peniaze. Jediný systém vykurovania, ktorý dokáže vykurovať alebo chladiť vzduchom aj vodou.
 
 

Zníženie prevádzkových nákladov o 33%

Systém Samsung EHS je známy svojou úspornosťou svetovej úrovne (systém podlahového vykurovania s výkonom 11kW a s vykurovacím faktorom 4,55 ) a je schopný ušetriť až 33% v poovnaní s plynovým kotlom.

 

Cenová a priestorová úspora až 50%

Vďaka vonkajšej jednotke s funkciami vzduch - voda a vzduch - vzduch ušetríte so systémom Samsung EHS na vstupnej obstarávacej cene, poplatkoch za inštaláciu a  priestore, ktoré by bolo treba na ďalšiu vonkajšiu jednotku.

 

Vsoký výkon pri nízkej teplote

Systém Samsung EHS obsahuje invertorový kompresor, ktorého prevádzka sa optimalizuje v závislosti od vonkajšej teploty a ponúka tak vykurovaciu kapacitu 90% pri -10°C a spoľahlivú ochranu proti zamrznutiu pri -20°C.

 

Typické sezónne použitie

V každom ročnom období je pre rôzne klímy potrebné iné riešenie vykurovania. Systém Samsung EHS môžete používať po celý rok bez ohľadu na to, či panuje teplé alebo studené počasie. Jedimú vonkajšiu jednotku je možné využiť pre chladenie  a vykurovanie prostredníctvom funkcií zduch - voda a vzduch - vzduch.

 

Flexibilia

Systém Samsung EHS je možné implementovať spolu s ďalšími voliteľnými produktmi ako sú napríklad akumulačná nádrž, bojler, solárny panel alebo záložný kotol, čím systém získava nevídanú všestrannosť.
 
 

 

Pre návrh riešenia a vypracovanie ponuky kontaktujte nás telefonicky, alebo mailom na uvedených kontaktoch.